Soccer Golf Masters 2009

 


Joost Steenkamer en managementtrainer Rolf Rosenmoller presenteren de B-Factor: personal branding in golf & business.

Interactieve sessie voor bedrijven en golfers. 
 
De B-Factor is een interactieve presentatie die inhaakt op het belang van ‘personal branding’ in business & golf. Het presentatieduo bestaande uit Joost Steenkamer, voormalig NGF bondscoach van Jong-Oranje en de Oranje selectiespelers, en Rolf Rosenmöller, een bekende managementtrainer op het gebied van leiderschapsontwikkeling en auteur van het boek “This is your wake-up call”: Personal Branding in turbulente tijden, wordt steeds vaker ingezet bij businessclubmeetings en zakelijke golfdagen. De businessclubs zijn zeer interessant om nieuwe relaties te ontmoeten en in informele sfeer díe indruk achter te laten die past bij je wensen en ambities. Juist hier, maar ook bij de start van een zakelijk golfevenement, wordt de boeiende boodschap van Steenkamer en Rosenmöller met veel interesse ontvangen. Voor meer informatie, zie www.hvrgolfmanagement.nl

De B-Factor
Dat is de naam van een bijzondere presentatie waarin Steenkamer en Rosenmöller de luisteraars meenemen in de wereld van Business en Golf. In deze turbulente tijden, wordt het steeds belangrijker om jezelf en je bedrijf als uniek te profileren, en neemt de rol van een golfbusinessclub een steeds grote plek in. “Personal branding betekent het creëren van de sterkst mogelijke versie van jezelf om deze daarna zo effectief mogelijk in de wereld te zetten. Te vaak nemen mensen genoegen met een middelmatige versie van zichzelf en vergeten uitbundig gebruik te maken van hun passie en talenten”, aldus Rosenmöller. “Dat geldt ook in de golfsport”, vervolgt Steenkamer, “het is mijn specialisme om op het gebied van course management het beste in een speler naar boven te halen. Dat verschilt natuurlijk per individu, maar ook per dag en zelfs per hole. Met kennis van De B-Factor leer je daar slim en effectief mee om te gaan.”

Uniek presteren als golfer en in staat zijn jezelf buiten de baan onderscheidend te profileren, dat is waar De B-Factor om draait. Joost Steenkamer en Rolf Rosenmöller geven met hun presentatie inzicht in de vijf principes die een voorwaarde zijn voor zowel succesvol zakelijk contact als in het spel op de golfbaan.

Joost Steenkamer en Rolf Rosenmöller
De B-Factor wordt gepresenteerd door een uniek duo bestaande uit Joost Steenkamer en Rolf Rosenmöller. Beiden zijn zij lid van de Kennemer Golf & Country Club, delen zij al 25 jaar hun passie voor golf en hebben nu ook hun zakelijke synergie gevonden. Joost is bij de Nederlandse Golf Federatie bondscoach van Jong-Oranje en de Oranje selectiespelers. Rolf is partner bij Itasc Nederland, en daarnaast ook een bekend spreker op het gebied van Leiderschapsontwikkeling en auteur van het boek ‘This is your wake-up call’.

De interactieve presentatie kan geboekt worden via HvR Golfmanagement, een managementbureau dat ingezet wordt voor de organisatie van diverse golfactiviteiten waaronder golfdagen, bedrijvencompetities en relatiemarketing evenementen. Het bedrijf is opgericht door Hans van Rooden, die na twintig jaar ervaring in de sportmarketing in 2007 besloot zijn ervaring en netwerk in te zetten voor zijn eigen bedrijf. Voor meer informatie en boekingen, zie www.hvrgolfmanagement.nl.

 

Voor meer informatie:
HvR Golf Management
Hans van Rooden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-51365028